Gradering, avslutning och andra viktiga tider

with Inga kommentarer

Då var vi inne i November och höstterminen börjar närma sig sitt slut. Än är det flera träningar kvar och den 5/12 är det dags för gradering. Soke Jan Erik Karlsson kommer till dojon och håller i graderingen för samtliga grupper tillsammans med våra instruktörer. Sista träningen för i år blir den 12/12 då vi kommer köra en massa Jujutsulekar och mumsa på härliga pepparkakor för att värma upp inför julen. Sedan håller vi ett kort uppehåll fram till den 9/1 då vi åter går igång med vårterminen.

Sedan vankas det ju vårt härliga läger i Höganäs där alla får chansen att träna tillsammans med de andra klubbarna från södra Sverige och ibland även ett gäng underbara vänner från Norge. Vi återkommer längre fram med vilka instruktörer som kommer förära vårt fina läger.

Redan nu på onsdag den 14/11 får ni chansen att träna med Soke Jan Erik Karlsson som då gästar klubben. Missa inte detta!

Ett stort tack för en fin hösttermin. Vi ser fram emot en lika fin vår. Men än är inte terminen slut =)

HÅLLTIDER FÖR SLUTET AV ÅRET:

14/11 Soke Jan Erik Karlsson kommer till träningen

5/12 Gradering med Soke Jan Erik Karlsson

12/12 Sista träningen för terminen

9/1 Vårterminen drar igång

2/2 Läger Höganäs Jujutsuklubb. 10.00 – 15.00, bad mellan 15.00 – 16.00.

(Mer info kommer snart)